24 nieuwe bedrijfsunits op Vaanpark 3 aan de Riga

BARENDRECHT – De gemeente heeft een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van nieuwe kleinschalige bedrijfsunits op Vaanpark 3. Verspreid over twee blokken zullen er 24 units worden ontwikkeld, de oplevering staat gepland voor medio 2018.

Het complex wordt ontwikkeld op bedrijventerrein Vaanpark 3 aan de Riga, vlak naast de Praxis. Dit is vlakbij de nieuwe onderdoorgang A29 die Carnisselande en Oud-Barendrecht eind 2017 met elkaar zal verbinden.

Units

Het geheel bestaat uit twee bouwblokken. Blok A bestaat uit 12 bedrijfs-/kantoorunits met een compleet afgewerkt kantoor en een betonnen verdiepingsvloer met ramen boven het kantoor. Deze betonnen verdiepingsvloer wordt opgeleverd als entresolvloer (opslagruimte), maar kan gebruikt worden om het kantoor uit te breiden. Units in blok A kunnen gekocht worden vanaf €220.000 of een huur per maand vanaf € 1.300.

Blok B bestaat uit 12 kleinschalige bedrijfsunits met een betonnen verdiepingsvloer. De verdieping beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde over gevelpuien met veel daglichttoetreding. De verdieping is eventueel geheel naar wens af te bouwen. Units in blok B kunnen gekocht worden vanaf €127.500 of een huur per maand vanaf €825.

Het terrein is ruim opgezet en beschikt over parkeerplaatsen voor deels eigen en gezamenlijk gebruik.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »