Nieuw in de Carnisse Veste: Duurzame Energie Shop

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 1 april 2017) vond de opening plaats van de Duurzame Energie Shop in de Carnisse Veste. Wethouder van Wolfswinkel verrichtte de openingshandeling van de nieuwe winkel. De partners achter het concept zijn adviseur Marcel Eichhorn (Zet Duurzaam Stappen), Yasar Dural (Duralled) en Marcel de Goeij (Hart 4 Solar).

De wethouder verbond vanmiddag (Zaterdag 1 april 2017) het zonnepaneel met de LED verlichting. Hiermee werd de winkel officieel geopend. In de winkel zijn onafhankelijke adviseurs aanwezig, die de klant van een totaaladvies kunnen voorzien op het gebied van duurzaamheid. ,,Verlichten, verwarmen, de stroomvoorziening; het wordt allemaal meegenomen”, aldus Marcel Eichhorn.

Energierekening

Iedereen is van harte welkom om met de energierekening in de hand binnen te stappen bij de Duurzame Energieshop en te vragen wat er bespaard kan worden. De adviseurs komen altijd met een advies op maat. ,,Daarom hebben ze ook informatie over de woning nodig. Als een huis in de schaduw van flats staat, is een zonnepaneel namelijk niet de juiste oplossing”.

In principe is er altijd een besparing mogelijk, waarbij ‘nul op de meter’ het streven is. ,,Wel dien je goed uit te zoeken of dit opweegt tegen eventuele investeringen. Om die reden wordt ook de financiering meegenomen in het advies. Het kan namelijk best zo zijn dat een verruiming van de hypotheek uiteindelijk leidt tot een besparing. Duurzaamheidsinvesteringen staan overigens in de top drie van de meest rendabele investeringen, dus het is sowieso de moeite waard hierover na te denken.

De winkel is gevestigd aan de Van Beuningenhaven 39 (het voormalige pand van The Candy Factory).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »