Archieffoto van de heropening van de Jumbo Carnisselande in december 2015

BARENDRECHT – De Jumbo supermarkt in Carnisselande gaat vanaf volgende week boodschappen thuisbezorgen in Barendrecht. De supermarkt had al de mogelijkheid om boodschappen die waren klaargezet op te halen bij het Pick Up Point, maar nu gaan medewerkers van de winkel ook online bestelde boodschappen thuisbezorgen. Indien gewenst tot in de keuken.

De kosten voor thuisbezorgen bedragen 6 euro per bestelling (minimaal €25). Bij aankoop van minimaal 70 euro aan boodschappen krijgt de klant 1 euro korting op de bestelkosten.

Online boodschappen doen

We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Ernst Venderbos, filiaalmanager van Jumbo Barendrecht Carnisselande.

Thuisbezorgen

Wanneer klanten kiezen voor thuisbezorgen, hebben zij de keuze uit twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uit gaat.

Een vertrouwd gezicht uit de winkel brengt de boodschappen bij de klant. Ernst Venderbos legt uit: “De bezorging van boodschappen geven we niet zo maar uit handen. Onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn.

Let op: Jumbo laat weten dat de postcode check op jumbo.nl pas volgende week (17 jan) zal werken voor alle postcodes in Barendrecht. Op dit moment kun je dus nog de melding krijgen dat ze niet in jouw postcode bezorgen.

Foto: Archieffoto van de heropening van de Jumbo Carnisselande in december 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »