Samenwerking tussen Aad van Loon Sport en Barendrechtse Life Fitness

BARENDRECHT – Life Fitness, wereldwijd marktleider in professionele fitnessapparatuur, is een intensieve samenwerking gestart met Aad van Loon Sport. Deze samenwerking betekent voor Life Fitness een mooie showsite in Barendrecht, dichtbij het internationale hoofdkantoor van het bedrijf aan het Bijdorpplein. De leden van Aad van Loon Sport hebben het voordeel om te sporten op de nieuwste toestellen van Life Fitness die inspelende op de laatste fitnesstrends.

De samenwerking is gefaseerd tot stand gekomen. In mei van dit jaar heeft de krachtzone een complete metamorfose ondergaan. Er is gekozen voor meer functionele krachttoestellen die zowel individueel, maar ook in groepsverband gebruik worden.

Trots

Remon van Loon, eigenaar van Aad van Loon Sport, is trots op de samenwerking: “Life Fitness is één van de A-merken in de fitnessbranche waar wij graag mee worden geïdentificeerd. Door onze intensieve samenwerking hebben de leden de beschikking gekregen over de beste apparatuur passend bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het sportcentrum heeft een kleine metamorfose ondergaan, waarbij ik elke dag weer blij word van de enthousiaste reacties van onze leden.

Aad van Loon Sport nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in het geheel vernieuwde sportcentrum.

Verschuiving

Een van de verschuivingen die we zien in onze industrie is het weer populairder worden van kleinere fitnessclubs. Binnen deze kleinere clubs ligt de focus kwalitatief goede begeleiding, beleving en een informele sfeer en dit spreekt de sporters aan. Aad van Loon Sport is in de nabije omgeving van ons kantoor in Barendrecht de club die hier perfect op inspeelt”, aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness in de Benelux.

Na de zomer zijn alle cardiotoestellen vervangen voor de nieuwste cardiolijn voorzien van de laatste technologie. Herman Bakker vervolgt: “Aad van Loon Sport is het eerste sportcentrum in de Benelux met de nieuwste versie van deze toestellen voorzien van alle mogelijke entertainment opties. Tijdens het sporten kunnen de leden het internet op, TV kijken, een serie kijken op Netflix of een spelletje patiencen.” Naast de nieuwe toestellen zijn er ook drie grote wanddecoraties aangebracht. Daar zit één hele bijzondere bij die eer doet aan de naam Aad van Loon Sport en de lange geschiedenis van het sportcentrum in Barendrecht weergeeft.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »