Archieffoto Adrumaline tijdens theatershow, 4 juni 2016, Theater Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 14 januari vindt het nieuwjaarsconcert van Harmonievereniging Barendrecht plaats. De voorzitter zal zijn Nieuwjaars speech houden en de jubilarissen van dit jaar zullen worden gehuldigd. Dit jaar zijn er 14 jubilarissen waarvan één voor 25 jaar en één voor maar liefst 50 jaar lidmaatschap. Omdat zes van de jubilarissen slagwerkers zijn zal de muziek dit jaar door slagwerkgroep Adrumaline verzorgd worden.

Het concert vindt plaats in Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4. Na afloop van het concert zal er nog een hapje en een drankje zijn. De zaal gaat open om 19:15 en om 19:30 vangt het concert aan. U bent van harte uitgenodigd.

Adrumaline

Adrumaline heeft een spetterend 2016 achter de rug, met veel optredens en als hoogtepunt natuurlijk de eigen theatershow afgelopen juni. Ook 2017 belooft weer een jaar te worden met veel optredens. Tijdens het nieuwjaarsconcert zal Adrumaline een aantal nieuwe stukken ten gehore brengen. Deze zijn onder leiding van Ronald Boumans toegevoegd aan het repertoire.

Foto: Archieffoto van Adrumaline tijdens de theatershow op 4 juni 2016 in Theater Het KruispuntBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »