McDonald's opent in Barendrecht derde restaurant met Salad Bar en McCafé

BARENDRECHT – [Foto’s] McDonald’s heeft deze maand in haar restaurant in Barendrecht de derde Salad Bar en McCafé van Nederland geopend. Bij de Salad Bar hebben gasten de mogelijkheid om zelf een verse salade samen te stellen, die past bij hun persoonlijke smaak en voorkeur. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit verschillende nieuwe koffievariaties en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie.

Na Table Service en My Burger zijn McCafé en Salad Bar de volgende vernieuwingen die McDonald’s uitrolt in Nederland. Kamal Eddoukari, Restaurant Manager van McDonald’s Barendrecht: “Ik ben heel erg blij dat wij onze gasten nu ook zulke mooie producten als vers bereide salades en vers afgebakken cookies en croissants kunnen serveren. Ik weet zeker dat onze gasten net zo enthousiast zullen zijn als ik en deze nieuwe services heel erg zullen waarderen”.

Salad Bar

Bij de Salad Bar kunnen gasten de basissalades naar smaak aanpassen. Zo kunnen zij kiezen bij de bestelkiosk uit één van de vier basissalades (Caesar salade met gegrilde kip of krokante kip, tonijnsalade of een salade met falafel). Daaraan kunnen zij allerlei verschillende toppings, zoals pruimtomaatjes, olijven, rode ui en krieltjes toevoegen of weglaten. Ook kunnen zij een dressing selecteren. Alle salades worden vers voor de gast samengesteld en gesneden en gemengd.

McCafé

Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit vele verschillende nieuwe koffievariaties; van een heerlijke espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze voor de liefhebbers. Naast een sterk uitgebreid thee- en koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei nieuwe lekkernijen als macarons, merenguetaartjes en verse croissantjes. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: McDonald's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »