BP Ziedewij Barendrecht verkozen tot beste BP dealer Nederland 2015

BARENDRECHT – BP Ziedewij aan de Middelweg 3 in Barendrecht is verkozen tot de beste BP dealer van Nederland in 2015. BP onderzoekt door middel van Mystery Shoppers de kwaliteit, klantvriendelijkheid, veiligheid en service bij haar dealers.

Het team van BP Ziedewij was blij verrast door de uitslag en uiteraard trots op deze prijs. ”Een onverwachte beloning voor het harde werken van iedereen binnen ons team”, aldus eigenaar Gerard Verveer, “We willen deze prijs natuurlijk niet meer kwijt en zullen dus ook in 2016 alle krachten bundelen om onze ‘gasten’ optimaal van dienst te zijn!

BP Ziedewij: 9.2

Met een score van 9.2 heeft BP Ziedewij de titel over 2015 in de wacht gesleept. Speciaal benoemd werden de leuke cadeauhoek, de handige dogwash en de wasserette voor grote objecten als dekens, dekbedden en bijvoorbeeld tuinkussens. Voor het gehele complex geldt dat men veel punten gaf voor de hoge service. Alles werkt; het is schoon en het is veilig.

Beoordeling

Op meerdere momenten per jaar worden dealers bezocht door ingehuurde klanten die aan de hand van toetsingspunten een beoordelingsformulier indienen. Alle resultaten worden vervolgens ook door een vakjury besproken, waarna de resultaten bekend worden gemaakt en de winnaar tijdens een groots BP evenement wordt gehuldigd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »