Team Digisource levert mooie prestatie tijdens Navigate North

BARENDRECHT – [Update] Van 23 tot 30 januari heeft ICT dienstverlener Digisource uit Barendrecht deelgenomen aan Navigate North, een autotoertocht dwars door Scandinavië tot boven de poolcirkel. 40 teams van twee personen deden mee in de strijd om het handigst etappes af te leggen. Hierbij werd gelet op gereden kilometers, bonuspunten en tijd. Namens Digisource waren dit Peter van Lent en Vincent van den Berg, oftewel Team Digisource. In zeven dagen hebben zij extreme kou getrotseerd en bijna 7250 kilometer afgelegd. Met ontbijtkoek, chips, spa rood en cola als eigen brandstof hebben zij de 11e plek behaald!

Peter van Lent: “Onze 11e plek is naar mijn idee een ongelofelijke prestatie voor twee collega’s die uit een geintje totaal onvoorbereid mee deden. Naast autorijden bood Navigate North onderweg veel winterse activiteiten, zoals een ijsslipcursus en een husky race. Het was een geweldige ervaring en we zijn blij dat we heelhuids thuis zijn gekomen.

Stichting Breath

Vincent van den Berg: “Ook willen we graag nog een keer extra onze sponsors bedanken, mede namens Stichting Breath. We horen volgende week welk bedrag we hebben opgehaald voor dit mooie doel, dat zich inzet om het leven van (straat)kinderen in onder meer Oekraïne, Georgië en Roemenië te verbeteren. De sponsors hebben deze fantastische reis mede mogelijk gemaakt en waren voor ons een ijzeren motivatie om de tocht te volbrengen. Ook de thuisblijvers, volgers en vooral de hulptroepen heel erg bedankt. Zonder jullie was de barre tocht een stuk eenzamer geweest.

Wilt u foto’s bekijken en reisverslagen lezen van het avontuur van Team Digisource? Ga naar teamdigisource.nl!

Update: € 10.000 voor Stichting Breath Care for Kids

De bedoeling van Navigate North is dat de teams zich laten sponsoren en er een “goed doel” aan koppelen. Team Digisource had er voor gekozen om voor Breath Care for Kids geld in te zamelen. In overleg met het Breath bestuur werd besloten om de opbrengst aan diverse kleinere projecten in Oekraïne en met name de opvang van straatkinderen te besteden.

Woensdag 3 februari werd de voorzitter van Breath, Nico de Borst, verrast met een cheque met het bijeengebrachte bedrag. Maar liefst € 10.000 is er door verschillende sponsors en het team bij elkaar gebracht. Deze opbrengst zorgde voor veel vreugde bij Breath en zeker ook bij de kinderen in het zwaar getroffen Oost Europese land. In deze barre wintertijden een mooie steun in de rug voor deze kinderen. Stiekem hopen zij dat Team Digisource volgend jaar de auto weer instapt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »