7.000km in 7 dagen: Team Digisource richting de poolcirkel

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (23 jan) gaat Team Digisource uit Barendrecht van start voor de autotoertocht Navigate North. Namens ICT dienstverlener Digisource zullen Peter van Lent en Vincent van den Berg vanuit Nederland dwars door Scandinavië tot boven de poolcirkel rijden. In totaal doen er 40 teams mee aan de tocht.

In zeven dagen trotseren zij de kou van -50 graden en leggen zij maar liefst meer dan 7.000 kilometer af. Hierbij staan uithoudingsvermogen en slim navigeren centraal, waarbij de uitdaging ligt in het vinden van de meest ideale route en het zo efficiënt mogelijk afleggen van een etappe.

Uitdaging voor het goede doel

Naast de unieke ervaring heeft Digisource ook een ander motief voor deelname. “Met de tocht proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor “Stichting Breath”, dat zich inzet om het leven van (straat)kinderen in onder meer Oekraïne, Georgië en Roemenië te verbeteren,” aldus Peter van Lent.

Volgen en sponsoring

U kunt Team Digisource volgen via de website, Facebook en Twitter. Vincent van den Berg: “Uiteraard zijn sponsors nog altijd van harte welkom, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het mooie doel Stichting Breath.”Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »