Den Otter Verhuizingen BV

BARENDRECHT – Aanstaande vrijdag (13 november 2015) krijgt het Barendrechtse bedrijf Den Otter Verhuizingen en Transporten de oorkonde uitgereikt behorende bij het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ door de commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland de heer drs. J. Smit. Het predicaat hofleverancier kan een bedrijf aanvragen dat een zeer belangrijke plaats inneemt in de regio en daarnaast minimaal honderd jaar bestaat. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn, evenals de onderneming zelf. Ook moet de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf duidelijk zijn.

Met de toekenning van het recht zich hofleverancier te noemen mag het bedrijf het Koninklijk Wapen voeren met de toevoeging “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.” Den Otter Verhuizingen en Transporten bestaat sinds 1913 en is ontstaan uit een ‘dagelijksche bodedienst’.

Alweer Barendrecht

Burgemeester Jan van Belzen toont zich trots op deze toekenning van het predicaat hofleverancier: “Vorig jaar viel ook een Barendrechts bedrijf de eer te beurt, en in 2015 gebeurt het alweer in Barendrecht. En ook nu weer bij een bedrijf dat meegroeit met de markt, goed in de gaten houdt wat de klanten willen en daar al 102 jaar bij aansluit. Petje af voor Den Otter!

Foto: Den Otter Verhuizingen BV

Foto update 13 novemberBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »