Nieuw op de Middenbaan: In de Bonen

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 16 oktober 2015) om elf uur werd op de Middenbaan de nieuwe koffie en thee speciaalzaak ‘In de Bonen’ officieel geopend. Wethouder Dirk Vermaat knipte vanochtend (Vrijdag 16 oktober 2015) het lintje door en opende zo de nieuwe winkel. De wethouder is zeer verheugd met de komst van een nieuwe ondernemer op de Middenbaan.

De winkel bevindt zich in de overdekte passage in het voormalige pand van Supervlaai. Sinds begin september is er veel werk verzet om het pand in gereedheid te brengen voor de opening van vandaag.

Koffie en thee

In de winkel kunnen koffie en thee worden gekocht, het is echter geen horecaonderneming (geen tafeltjes). In het assortiment staan ruim 50 soorten thee. Maar hoe kies je hier nu uit? Makkelijk: proeven en ruiken. Bij alle soorten die op de plank staan, staat een potje met de thee waar je aan kunt ruiken. Proeven kan ook, de beleving staat immers voorop voor ondernemer Marius de Joode, eigenaar van In de Bonen. Hij vertelt u graag meer over alle koffie- en theesoorten en neemt u zo mee in het verhaal achter de soorten.

Aanvullen en onderscheiden

De voorbereidingen voor In de Bonen vonden de afgelopen anderhalf jaar al plaats. Er is goed gekeken hoe ze de Middenbaan kunnen aanvullen én naar waar de eigen passie ligt. Hier kwam In de Bonen uit voort. Naast de koffie en thee zijn er ook unieke soorten chocolade te vinden en kun je er terecht voor cadeauartikelen. Naast het basis assortiment wil In de Bonen producten bieden die je nog niet bij andere winkels in Barendrecht kunt vinden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »