Video uit 2004: Feestelijke opening winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – [Video] “Een leuke vondst“, aldus Bas Romeijn. Bij het doornemen van de vele uren video-opnamen die Huib Blokland heeft nagelaten, bleek dat hij ook enkele opnamen gemaakt had van de feestelijke opening van Winkelcentrum Carnisse Veste in 2004. Vanuit zijn senioren-appartement aan het Middeldijkerplein in Carnisselande heeft hij via zijn kamerraam een groot deel van de aanleg van het plein gefilmd, maar nu bleek dat hij ook bij de opening van Winkelcentrum Carnisse Veste aanwezig was en het met zijn videocamera heeft vastgelegd. De opening vond plaats op woensdag 22 september 2004.

Unieke beelden

Omdat er, ondanks de belangstelling van de pers voor deze gebeurtenis, op internet geen ander video materiaal hierover te vinden was, is de kans groot dat alleen hij dit speciale moment heeft gefilmd. Bas Romeijn heeft de beelden aan elkaar gemonteerd en toegevoegd aan de collectie met terugkijkfilms over Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Historie


Video: Bas Romeijn, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »