BarendrechtNU breidt nieuws en informatievoorziening uit

BARENDRECHT – BarendrechtNU focust zich sinds de start in oktober 2012 voornamelijk op berichtgeving rond incidenten (112 meldingen) en evenementen in Barendrecht. Vanaf vandaag (Maandag 16 september 2013) zal de website worden uitgebreid met een diverser aanbod van nieuwsberichten uit Barendrecht.

Waar in het verleden alleen ruimte was voor berichten over wat er NU gebeurt in Barendrecht, zullen er voortaan ook aankondigingen worden geplaatst van evenementen. Op de website staan vaak verslagen in woord en beeld van evenementen, maar aankondigingen werden alleen verstuurd via Twitter en Facebook. Vanaf vandaag (Maandag 16 september 2013) kunnen deze berichten al voorafgaand aan evenementen op de website gevonden worden met alle relevante informatie. Op die manier hopen we bezoekers nog beter te informeren over de gebeurtenissen in Barendrecht.

Naast dit nieuwe onderdeel zal er worden geëxperimenteerd met het publiceren van berichten in de volgende categorieën: Barendrecht, BarendrechtNU, Cultuur, Historie, Milieu, Ondernemen, Onderwijs, Politiek, Regio, Sport, Verenigingen en Wegwerkzaamheden. Niet ieder onderdeel zal per direct worden gevuld, maar afhankelijk van vraag en aanbod zullen we ons best doen om een gevarieerde mix van nieuws aan te bieden. Mocht je dus interessant nieuws hebben voor Barendrechters, wees welkom en stuur je bijdrage (en/of persberichten) in via contact. Als je een idee hebt over hoe bepaalde onderdelen kunnen worden gevuld horen we ook graag van je.

Ondanks de uitbreiding in het nieuwsaanbod zal de berichtgeving en het plaatsen van artikels over incidenten (112 meldingen) en evenementen onveranderd doorgaan. De komende tijd zullen we kijken of de uitbreiding een waardevolle toevoeging is. De BarendrechtNU bezoeker (dat ben jij! :-) is hierbij een belangrijke speler, laat dus vooral van je horen (contact, e-mail, Twitter, Facebook, Google+).

 



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrechtnu



« | »