Uitgesteld bevrijdingsconcert wordt fantastisch tuinstoelenconcert! (Harmonievereniging Barendrecht)

BARENDRECHT – Afgelopen dinsdagavond (7 juli) gaf het Harmonieorkest van Harmonievereniging Barendrecht haar jaarlijkse tuinstoelenconcert. Voor het programma was gekozen voor het door het noodweer niet uitgevoerde bevrijdingsconcert. Ditmaal speelde de Harmonie onder een strakblauwe hemel de sterren van diezelfde hemel.

In samenwerking met zangeres Laura Right werden nummers van Vera Lynn (w.o. We’ll Meet Again ) en de Andrew Sisters ten gehore gebracht, waarbij de ruim 150 luisteraars nauwelijks stil konden zitten. Ook de werken voor alleen orkest, zoals Soldaat van Oranje en St Louis Blues March gaven de sfeer van optimisme van vlak na de bevrijding goed weer.

De luisteraars zullen er zeker geen spijt van gehad hebben dat ze deze dinsdag met tuinstoel naar het Trefpunt gekomen zijn. De teleurstelling van 5 mei is uitgewist door een prachtig concert! Harmonievereniging Barendrecht: “Hulde aan de soliste Laura Right en aan het Harmonieorkest o.l.v. Truus Migchielsen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »