Spetterende Soeploop bij CAV Energie in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Een spetterende Soeploop was het zeker en wel in twee opzichten. Allereerst hadden de deelnemers die van start gingen er erg veel plezier in, maar het weer was ook erg ‘spetterend’. Helaas hadden de deelnemers precies tijdens hun hardloopwedstrijd en wandeling een regenbuitje boven de atletiekbaan bij CAV Energie.

Heksenbezemsoeploop

Een extra motivatie voor de kinderen om hard te gaan lopen, was de kom soep die klaar stond in de kantine na de hardloopwedstrijd. Om half elf gingen de kinderen van start voor de  wedstrijd van 1 kilometer. Na de wedstrijd namen de winnaars hun beker in ontvangst.

Soeploop

Om elf uur ging de Soeploop voor volwassenen van start, gelukkig hadden een aantal van hen een paraplu bij zich voor de wandeling van een uur (6,5km). De sportievelingen die echt gingen rennen in plaats van wandelen hadden uiteraard geen paraplu nodig. Na afloop stond er voor hen uiteraard ook soep klaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »