Winnaar Zakenvrouw BAR Annemieke Casteelen

BARENDRECHT – Gisteren (Woensdag 21 januari 2015) maakte Steven Enneman namens het bestuur en de jury van de ondernemersprijs BAR bekend wie de Zakenvrouw BAR 2014-2015 is geworden. Annemieke Casteelen sleepte de titel in de wacht en mag zich het komend jaar Zakenvrouw BAR 2014-2015 noemen. De jury was unaniem in haar oordeel. Zichtbaar trots nam zij de prijs in ontvangst. Het was tot het laatst ongelooflijk spannend en een mooie strijd met vier goede kandidaten: Barbara Stoopman, Kim Wijers, Annemieke Casteelen en Marinel van Walsum.

Annemieke Casteelen

Steven Enneman: ‘De jury van Zakenvrouw BAR heeft unaniem gekozen voor Annemieke Casteelen. Zij wordt gekenmerkt door haar doorzettingsvermogen, haar creativiteit en passie. Haar bedrijf kenmerkt zich door innovatiekracht en klantgerichtheid. Bovendien laat ze zien dat ze vanuit respect en vertrouwen haar medewerkers stimuleert zich te ontplooien vanuit hun eigen waarden.’

Ondernemerschap

Annemieke Casteelen startte in 2007 als ondernemer toen zij 47 jaar oud was. Een opmerkelijke keuze om op latere leeftijd te kiezen voor het ondernemerschap. Samen met haar man en haar twee zonen richtten zij Romar led design op. Zij ziet het als haar missie om zich het komend jaar vooral inzetten om andere ondernemers te stimuleren om door te zetten en ook als het moeilijk is te blijven geloven in jezelf als ondernemer. Met Annemieke heeft de BAR regio een waardige opvolger voor Danielle de Wilde die haar titel overdroeg en de prijs uitreikte.

Vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie in de BAR regio (Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk). Vrouwelijke ondernemers brengen balans in de ondernemerswereld en zij zijn economisch van belang, ook als werkgever.
 De zakenvrouw BAR verkiezing stimuleert het vrouwelijk ondernemerschap en maakt de kwaliteit van de vrouwelijke ondernemers zichtbaar.

Fotograaf: Petrina van der Meer (Annemieke Casteelen; 2e van rechts)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »