Jan Groeneveld bridge toernooi in aula van Dalton Lyceum Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 oktober vond in de aula van het Dalton Lyceum voor de 25ste keer het jaarlijks door Bridgeclub Sans Atout georganiseerde Jan Groeneveld toernooi plaats. Een heel bijzonder en gezellig evenement, waar ditmaal 66 paren op af waren gekomen.

Extra bijzonder was de deelname van Dieter Goudzwaard die met zijn 12 jaar de jongste deelnemer was, en niet zomaar een deelnemer: hij is Nederlands kampioen bij de pupillen. Een van de oudste deelnemers was Henk de Vrij, 70 jaar ouder om precies te zijn. Henk is ook niet zomaar een speler, hij was in het verleden driemaal Nederlands kampioen. De leiding van het toernooi was weer in handen van de wedstrijdleider Rien Onder de Linden(foto), terwijl de organisatie voor een groot deel in handen was van het echtpaar de Raaij.

Winnaars

Winnaars waren de dames Versnel en Mulder, maar gezien de fraaie en uitgebreide prijzentafel gingen nog heel wat andere bridgers met een prijs naar huis(foto). Al met al een heel geslaagde middag voor de deelnemers en voor Sans Atout.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »