Stichting Casa Ruchama wint goede doelen cheque en brengt CD uit (Barendrecht)

BARENDRECHT – Stichting Casa Ruchama uit Barendrecht heeft afgelopen week een cheque ter waarde van €3.000 gewonnen bij meubelwinkel Henders en Hazel aan de Reijerwaard. Deze cheque gaat de stichting gebruiken om huisvesting te regelen voor minder bedeelde gezinnen, weeskinderen en jongeren in Roemenië. Dit doen ze onder andere door het verkopen, beheren, bouwen en renoveren van onroerend goed.

Instrumentale CD

Om de gestelde doelen te behalen heeft de stichting geld nodig. Om dit te bereiken zal de stichting in oktober een eigen instrumentale CD uitbrengen. De CD is tot stand gekomen met medewerking van o.a. Martin Zonnenberg (orgel), Marjolein de Wit (fluit) en Marcel Zimmer (gitaar/percussie) bekend van o.a. het EO-programma Nederland Zingt. De opnamen vonden plaats in de Maranathakerk te Rotterdam-Zuid.

Sinds deze maand is de CD ‘Vol ontferming’ voor €12,50 te bestellen door een e-mail te sturen naar lisannedijk [@] gmail.com. De CD wordt op dit moment geperst en zal rond 19 september leverbaar zijn.

Schoenendozen

Enige tijd geleden heeft de stichting in samenwerking met de Rehobothschool Barendrecht ook een succesvolle actie gehouden voor kinderen in Roemenië. De kinderen uit Barendrecht vulden een schoenendoos met spullen en versierde deze, vervolgens heeft Stichting Casa Ruchama deze spullen naar de kinderen in Roemenië gebracht (zie foto):

Casa Ruchama

De activiteiten van de stichting zijn te volgen via Facebook: Casa Ruchama. Vriend worden van de stichting kan via de website. Daarnaast zal Stichting Casa Ruchama met een verkoopstand (met ambachtelijke koekjes, diverse leuke kado’s, speelgoed en de CD!)  op het Winterfeest (13 december 2014) van Barendrecht staan.

Foto: Penningmeester Bas BaartmanBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »