Johan Derksen bij sponsoravond Hockeyclub Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Hockeyclub Barendrecht hield gisteravond (Woensdag 3 september 2014) een sponsoravond, georganiseerd door de sponsorcommissie en Businessclub van de sportvereniging. De avond was bedoeld om, samen met de sponsors van de club, het nieuwe seizoen te openen.

Sponsoravond

De avond die in het teken stond van de hockeyclub werd aan elkaar gepraat door Jan Dirk Stouten. Als speciale gast was later op de avond Johan Derksen aanwezig.

De avond werd naast netwerken gevuld door gesprekken met enkele personen en betrokkenen van de hockeyclub. Onder andere de voorzitter, hoofdsponsor (ABN Amro) en de trainers van Dames en Heren 1 werden op het podium geïnterviewd.  Op de avond waren zo’n 80 mensen aanwezig die onder het genot van een hapje en een drankje de interessante en amusante gesprekken konden volgen in het clubhuis. Veel van de sponsoren zijn erg betrokken bij de club omdat hun eigen (klein) kinderen bij de Barendrechtse sportclub actief zijn.

De Snor

Speciale gast van de avond was Johan Derksen, vooral bekend van zijn  aanwezigheid in het TV programma VI. Om het gesprek af te trappen werd gevraagd naar zijn interesse in hockey. Derksen vindt hockey leuk om even naar te kijken, maar zo’n hele wedstrijd is dan wel weer erg lang. Hij voegde hier overigens aan toe dat dat bij voetbal meestal ook wel het geval is. Het gemiddelde clubhuis van hockeyclubs was hij wel over te spreken, deze zouden een stuk beter zijn dan de voetbal clubhuizen, hierbij vooral doelend op de mensen die zich in het clubhuis bevinden.

Vervolgens kwamen alle bekende en minder bekende verhalen voorbij waarmee “De Snor” regelmatig in de schijnwerpers kwam te staan: zijn ruzie(s) met collega René van der Gijp, Yolanthe Sneijder-Cabau (en Wesley Sneijder) en de soms vervelende ervaringen met voetbal hooligans. Uiteraard werd het geheel opgevuld met opvallende anekdotes waardoor het gelach in de zaal de serieuze toon overtrof.

Loterij en veiling

Nadat Johan Derksen de lootjes had getrokken voor de loterij sloot Jan Dirk Stouten af met een veiling van enkele spullen en arrangementen. Ondanks de ruime hoeveelheid verkochte loten kreeg één man het voor elkaar om er met vier prijzen vandoor te gaan. Na het avondprogramma kon er nog worden genetwerkt door de ondernemers alvorens de avond werd afgesloten.

Zelf sponsor worden van Hockeyclub Barendrecht? Dit is al mogelijk vanaf €350 per jaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »