Slachtoffer zoekt behulpzame man na aanrijding op Ziedewijdse Baan

BARENDRECHT – Vorige week zaterdag (27 april) vond er op de Ziedewijdse Baan een aanrijding plaats tussen een auto en een voetganger. Een vrouw was haar hond aan het uitlaten en werd aangereden door een auto toen ze bij het zebrapad de weg over stak. De vrouw werd die middag met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De betrokkenen van het ongeval staan goed met elkaar in contact, maar zijn nog wel op zoek naar één behulpzame man.

UPDATE: De man is gevonden en heeft inmiddels contact met de man van het slachtoffer gehad.

Het gaat om een man, vermoedelijk een arts, die achter de auto reed die de vrouw heeft geraakt. De man van het slachtoffer van de aanrijding: “Graag willen we deze man bedanken. Hij was vakkundig en heeft mijn vrouw echt bijgestaan in een moeilijke tijd. (…) Op dit moment hebben we goed contact met de bestuurder van de auto en ook deze is opzoek naar de man die mij vrouw heeft bijgestaan toen zij was aangereden

Van de man is alleen bekend dat hij direct achter het ongeval reed, vermoedelijk arts is in een ziekenhuis (anesthesioloog) en een pet droeg. Bent/kent u de behulpzame getuige van dit ongeval? Dan horen we dat graag (contactformulier), zodat u in contact kan worden gebracht met (de man van) het slachtoffer.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »