VIDEO: Gewelddadige woningovervallers met vuurwapen vallen woning binnen aan de Alblas

BARENDRECHT – In de nacht van zondag 17 op maandag 18 maart heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Alblas in Barendrecht. De politie heeft vandaag (Donderdag 2 mei 2024) beelden vrijgegeven van de daders: De vier mannen staan rond half drie ‘s nachts voor de woning als ze de voordeur met een koevoet forceren. Eén van de zeven aanwezige bewoners wordt vervolgens met een vuurwapen bedreigd, hij krijgt een vuurwapen op zich gericht.

De overvallers eisen goud en geld van het slachtoffer, die op de grond moet gaan liggen en wordt geslagen. De overvallers zijn ongeveer 2 minuten in de woning, maar vertrekken zonder buit. De aankomst van het vertrek van de vier personen is opgenomen met de deurbelcamera van de woning. Op de dag na de overval liet de politie weten dat de daders zijn weggereden in een wit/grijs voertuig.

De politie is nog op zoek naar de vier mannen. Tips kunnen telefonisch worden doorgegeven aan de politie via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »