2.5000 eendjes in het water tijdens Duckrace van Present Barendrecht in de Zuidpolder

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag vond de Duckrace van Stichting Present plaats in de Zuidpolder van Barendrecht. Stichting Present vierde op deze wijze haar 15-jarige jubileum. In het water naast De Kleine Duiker werden die middag in totaal 2.500 rubber eendjes te water gelaten.

Stichting Present: “Een zonnetje, 2500 badeendjes, de jeugdbrandweer en honderden blije kinderen: hét recept voor een geslaagde Duckrace! We hadden lang uitgekeken naar onze badeendjeswedstrijd op zaterdagmiddag 16 september en het resultaat was geweldig. Veel gezinnen waren naar De Kleine Duiker gekomen om ‘hun’ eendje aan te moedigen. Zij zagen hoe in drie rondes 2500 eendjes naar de overkant werden gespoten en opgevangen door het Duckteam. De snelste 120 eendjes deden mee aan de spetterende finale. Wat was het spannend toen de tien winnaars omgeroepen werden! Gelukkig waren er prijswinnaars present om hun prijs ter plekke in ontvangst te nemen. Ivar en Nola ter Maten waren superblij met hun hoofdprijs: toegangskaartjes voor De Efteling!

Wethouder Miranda de Hoop was aanwezig bij de Duckrace om de prijzen uit te reiken. Na afloop ontvingen alle kinderen een badeendje om mee naar huis te nemen. Present Barendrecht: “Dankzij de gastvrijheid van De Kleine Duiker, de sponsors en heel veel vrijwilligers is de Duckrace het hoogtepunt van ons 15-jarige jubileum geworden.

De volledige lijst met winnaars van de Duckrace en de kleurwedstrijd is terug te vinden op de website van Stichting Present Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »