Feestelijke opening van ontmoetingsruimte 'Sociaal Hart' aan de Windsingel

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag is de nieuwe ontmoetingsruimte van Borgstede in Barendrecht feestelijk geopend. Wethouder Miranda de Hoop van de gemeente Barendrecht opende de vernieuwde ontmoetingsruimte en onthulde de nieuwe naam: Sociaal Hart. De naam is gekozen uit alle inzendingen die zijn binnengekomen op de prijsvraag.

Tijdens de zeer drukbezochte middag nam onder andere Arjan Bandel, lid Raad van Bestuur van Laurens het woord. Ook Judith Tillie, manager Vastgoedsturing bij Woonzorg Nederland en betrokken bij participatie in de buurten en complexen, hield een speech.

Hart van de wijk

Het Sociaal Hart bestaat uit woonzorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan, de seniorenwoningen aan de Windsingel en het dienstencentrum aan de Windsingel. De ontmoetingsruimte in het dienstencentrum is het bruisend hart van de wijk, voor jong en oud. Een plek waar mensen gezellig samen kunnen zijn, ondersteuning krijgen en bij een zorg- of behandelvraag snel met de juiste instantie in contact komen. Het Sociaal Hart is een samenwerkingsverband tussen seniorenhuisvester Woonzorg Nederland, Gemeente Barendrecht en zorgorganisatie Laurens.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »