Bushokje omgebouwd tot 'luxueuze' woonkamer aan de Buitenlandse Baan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Aan luxe zal het niet ontbreken in een bushokje van de RET aan de Buitenlandse Baan in Barendrecht. Het bushokje is vermoedelijk afgelopen nacht (van zaterdag 17 op zondag 18 mei) omgebouwd tot een soort woonkamer.

Inrichting

Van een saaie bushalte is geen sprake meer. Het hokje is opgefleurd met een heuse hanglamp, die op stijlvolle wijze met duct tape aan het dak van het bushokje is geplakt. Uiteraard kon een prachtige beeldbuis, op een ietwat minimalistisch kastje, ook niet ontbreken. Verder is het bushokje voorzien van behang, twee schilderijen, een vloerkleed en een theepot.

Het bushokje kan in ieder geval op veel bekijks rekenen, zowel passerende automobilisten als fietsers weten niet wat ze zien en kijken toch nog voor een tweede keer. De nieuwe inrichting bevatte veelal nog stickers met daarop de prijzen in euro’s (€5,50 voor de hanglamp).

Wie-o-wie?

Wie het bushokje op deze manier heeft aangekleed met deze huiskamer inrichting is niet bekend. Gaat het om een reclamestunt of een grap door een groep studenten…

Weet jij meer? Laat het dan weten. Gelukkig hebben we de foto’s nog!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »