30-jarige man vermist bij Vrijenburgplas, brandweer zoekt met (onderwater)drone, politiehelikopter zoekt mee

BARENDRECHT – Het droneteam van de brandweer is vanochtend (Dinsdag 19 juli 2022) ingezet bij de Vrijenburgplas in Barendrecht, zowel met een drone in de lucht als een onderwaterdrone wordt er gezocht naar een vermiste persoon. De politie is ook ter plaatse, de politiehelikopter zoekt sinds half tien vanochtend (Dinsdag 19 juli 2022) ook mee boven de Vrijenburgplas.

Via een Burgernet oproep laat de politie het volgende weten over de vermiste persoon:

Het betreft een 30-jarige blanke man, hij heeft donker blond kort haar en droeg een licht blauwe zwembroek met donkerblauwe accenten. De man is gisteren (Maandag 18 juli 2022) gaan zwemmen bij de Vrijenburgplas in Barendrecht, maar daarna niet meer thuis gekomen. Heeft u de man gezien of andere relevant tips? Bel direct 112.

Update woensdag 20 juli: “Helaas kan ik melden dat wij deze persoon overleden hebben aangetroffen. We gaan uit van een tragisch ongeval“, zo heeft een woordvoerder van de politie vanmiddag (Dinsdag 19 juli 2022) aan BarendrechtNU laten weten.

Update 15:55 uur: Hoewel het Burgernetbericht is afgesloten, is de man nog steeds vermist. “Helaas heeft de zoektocht vooralsnog niks opgeleverd. “, aldus de politie, die gisteravond (Maandag 18 juli 2022) ook al naar de man hebben gezocht. De politie verwacht binnenkort meer informatie te delen over de vermiste persoon.

Update 13:55 uur:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »