Geslaagde vrijwilligersbarbecue van KijkopWelzijn

BARENDRECHT- Afgelopen vrijdag (10 juni) organiseerde KijkopWelzijn een barbecue voor al hun vrijwilligers. Enerzijds om hen in het zonnetje te zetten, maar ook om het tienjarig jubileum te vieren. De medewerkers hebben de 68 aanwezige vrijwilligers volledig verzorgd tijdens de barbecue en aansluitend waren er nog wat spelletjes.

Speciaal voor het tienjarig bestaan is er een jubileummagazine ontwikkeld. Het eerste exemplaar werd overhandigd door wethouder De Hoop aan de oudste aanwezige vrijwilliger (foto).

De Hoop gaf een korte toespraak richting de aanwezige vrijwilligers. “Ik vind het heel bijzonder dat ik hierbij aanwezig mag zijn”, aldus de wethouder. “KijkopWelzijn is al 10 jaar met en voor elkaar bezig. In al die jaren zijn heel veel jongeren, kinderen, volwassenen, ouderen, gezinnen, mantelzorger, heel veel Barendrechters geholpen. Zodat ze ook op hun manier konden deelnemen aan de maatschappij. En daar hebben jullie allemaal aan bijgedragen. Alle medewerkers en vrijwilligers van KijkopWelzijn. Ik wil jullie van harte bedanken daarvoor. Voor al het werk wat verricht is door jullie. Het is mooi om te zien dat de betrokkenheid op onze inwoners en ook vanuit de organisaties zo groot is. En dat moeten we vooral koesteren en daarom is het zo mooi dat we dit met elkaar kunnen vieren en jullie in het zonnetje kunnen zetten. En we kunnen als gemeente ook niet hard genoeg benadrukken hoe ontzettend belangrijk die rol van betrokkenheid is in onze samenleving. Met Barendrechters die zich met hart en ziel inzetten voor alle inwoners. Ik hoop dat we dit nog vele jaren voor en met elkaar kunnen blijven volhouden.

KijkopWelzijn is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar wenv [@] kijkopwelzijn.nl of bellen naar 0180 691 802 voor een oriënterend gesprek. De Sociaal Makelaars denken graag mee om te kijken wat voor de inwoner passend is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »