Eerbetoon door hulpverleners voor overleden collega

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Woensdag 6 januari 2021) om 13:00 uur hebben tientallen politieagenten een eerbetoon gebracht aan een overleden collega uit Barendrecht. Vanwege de coronamaatregelen konden niet alle collega’s van o.a de politie, brandweer en veiligheidsregio bij de uitvaart zijn, daarom is er een eerbetoon gebracht op de 3e Barendrechtseweg.

De tientallen hulpverleningsvoertuigen en hulpverleners stonden aan één zijde van de weg, terwijl de rouwstoet richting de begraafplaats aan de 3e Barendrechtseweg wandelde.

Het droneteam van de brandweer vloog met een drone ter hoogte van de rotonde Kilweg/Leedeweg om de uitvaart vanuit de lucht in beeld te brengen. Een politievoertuig van de verkeersongevallendienst met daarop enkele camera’s reed achter de stoet aan.

De kruispunten bij de Middeldijk, Zichtwei en Kilweg/Leedeweg zijn gedurende het eerbetoon (13:10 – 13:30) afgesloten geweest.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »