Terre des Hommes officieel heropend met huiskamerconcert door de 3JS

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag is de winkel van Terre des Hommes in het centrum van Barendrecht officieel heropend. De winkel aan het Onderlangs 22 werd vorig jaar getroffen door veel waterschade na een enorme regenbui.

De winkel moest tijdelijk verhuizen naar een hoger gelegen verdieping. Ondertussen werd er ook hard gewerkt aan het herstel van de winkel. In eerste instantie op papier (verzekeringswerk) en daarna de handen uit de mouwen om de winkel weer te herstellen.

3Js

Om de heropening te vieren werd er afgelopen zaterdagmiddag een huiskamerconcert gegeven door de 3JS, die ‘s avonds op het podium stonden van Theater het Kruispunt. Enkele tientallen fans konden hierbij aanwezig zijn nadat ze hadden meegedaan aan een winactie van Terre des Hommes.

De Terre des Hommes winkel wordt draaiende gehouden door de inzet van vrijwilligers. De opbrengst van de winkel wordt door Terre des Hommes gebruikt om (seksuele) kinderuitbuiting te stoppen. De 3JS zijn ambassadeur van Terre des Hommes.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »