Steun PiPa en De Kleine Duiker en win leuke prijzen

BARENDRECHT – Tweedeklassers van Calvijn Groene Hart organiseren acties om geld op te halen voor het Kiwanis Kinderfeest, waarvan vervolgens de opbrengst weer bestemd is voor Stichting Pipa en De kleine duiker.

Naast een eerder bij Albert Heijn gehouden emballage-actie en de nog lopende lotenverkoop, hebben zij nu een crowdfundingsactie opgezet, waarbij de eerste twintig donateurs die minimaal 10 euro doneren een vrolijk t-shirt en twee strippenkaarten in de wacht kunnen slepen. Wilt u de goede doelen dus steunen en bovendien zo’n leuke prijs bemachtigen, dan kunt u doneren via https://www.gofundme.com/kiwanis-kinderfeest

Het Kiwanis Kinderfeest zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur bij De kleine Duiker. Met de opbrengst hoopt Stichting Pipa een ‘horecaparasol’ aan te kunnen schaffen, zodat de kinderen niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk bescherming kunnen krijgen. De Kleine Duiker wil graag nieuwe speeltoestellen laten plaatsen, die ook geschikt zijn voor mindervalide bezoekers.

Natuurlijk hopen de organiserende partijen, Kiwanis, De Kleine Duiker en Calvijn Groene Hart, niet alleen op uw komst maar ook op een donatie. Hiervoor willen ze u bij voorbaat hartelijk danken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »