Volop kerst in De Elf Ranken: Kerstpresentje dankzij vrijwilligers en gulle gevers

BARENDRECHT – Na alle kerstdiners, een fijn bezoek van de groep 8 leerlingen van basisschool Smitshoek en muzikale kerstoptredens was er donderdag 20 december nog een bijzonder moment voor alle bewoners.

De dochter van bewoonster mevrouw Hoogenboom heeft een stichting  “Sint voor ieder kind”. Dit jaar voorzag deze stichting 11.222 kinderen van een sinterklaascadeautje. Jolanda kreeg hiervoor onlangs, in deelgemeente Rotterdam Charlois, een onderscheiding, het Karel de Stoute speldje.

Jolanda heeft gulle sponsors gehad dit jaar en had nog wat geld over. Zij kwam met het idee om alle 140 bewoners van De Elf Ranken een kerststukje en kerstpresentjes cadeau te geven. Samen met een aantal vrijwilligers heeft Jolanda op 20 december alles uitgedeeld. De bewoners waren blij verrast en soms zelfs emotioneel van zoveel extra warmte en aandacht: “Namens alle bewoners zijn we Jolanda en haar stichting heel dankbaar“, aldus Laurens De Elf Ranken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »