Theater het Kruispunt

BARENDRECHT – Theater het Kruispunt in Barendrecht vertoont vanaf januari 2019 ook films in de middag. Het theater transformeert elke dinsdagavond tot een filmhuis en vertoont een veelzijdig filmaanbod. Kaskrakers uit Hollywood, Nederlandse bestsellers, Oscarwinnaars en internationale parels die te zien waren op diverse filmfestivals.

De films die in de avond worden vertoond zijn vanaf januari ook in de middag te zien. De films zijn, net als de avondfilms, toegankelijk voor iedereen. Het gaat om een pilot van 3 maanden.

Pilot

Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met KijkopWelzijn. Zij kwamen tot de conclusie dat veel bewoners niet in de gelegenheid zijn om ’s avonds Theater het Kruispunt te bezoeken, maar wel graag ’s middags zouden willen en kunnen. Daarom vertoont het theater vanaf nu de dinsdagavondfilm ook op dinsdagmiddag om 13.30 uur.

In 2019 bestaat Het Kruispunt 25 jaar. Dat wordt gevierd met diverse feestelijke activiteiten en acties. De middagfilm is hier onderdeel van. Het filmoverzicht met een overzicht van de films die in de middag worden vertoond is te vinden via theaterhetkruispunt.nl/films.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »