Rotary club Barendrecht organiseert uitstapje voor alleenstaande ouderen

BARENDRECHT – Maar liefst 26 deelnemers van het koffiegezelschap van het kerkcentrum Carnisse Haven konden vorige week genieten van een uitstapje naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Deze reis was georganiseerd en werd aangeboden door Rotary club Barendrecht.

Op een prachtige nazomerdag maakten de ouderen een heel interessant en vooral indrukwekkend museumbezoek. Tijdens dat bezoek werden zij verrast met een gezamenlijke, smakelijke lunch. Het programma verliep in een bijzonder gezellige sfeer en het gezelschap keerde dan ook opgetogen huiswaarts.

Uitstapje voor oudere Barendrechters

Rotary Club Barendrecht organiseert ieder jaar een uitstapje dat kosteloos is voor alleenstaande, oudere Barendrechters. Ook als zij minder goed ter been zijn is dat voor de Rotary leden die de begeleiding verzorgen geen enkel probleem. Het uitstapje werd mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van onder meer Den Otter Verhuizingen, Aannemingsbedrijf Van der Wel en Nootenboom Sport.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »