Waarderingsoorkonde voor 10-jarige Stichting Present Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Maandag 3 september 2018) ontving Stichting Present Barendrecht een Barendrechtse Waarderingsoorkonde. Dit gebeurde tijdens de benefietavond die de stichting organiseerde ter ere van haar 10-jarig bestaan.

Burgemeester Van Belzen overhandigde de gemeentelijke onderscheiding aan de (nieuwe) voorzitter Petra Teunissen en coordinator Pia van Dalen. De stichting ontving deze Waarderingsoorkonde ter ere van haar 10-jarig bestaan en de belangrijke waarde die de stichting heeft voor de samenleving.

Ruim 1000 projecten in 10 jaar

Stichting Present Barendrecht heeft de afgelopen 10 jaar dankzij de inzet van vrijwilligers en een uitgebreid netwerk ruim 1000 prachtige projecten mogelijk gemaakt. Een greep uit de projecten: Een High Tea op het erf bij De Kleine Duiker, voor moeders die in begeleiding zijn bij Vivenz. 55 ‘achtste groepers’ die meededen aan de Handen uit de mouwen-dag. Drie vrijwilligers die een verwilderde tuin opknapten van iemand die het zelf niet meer voor elkaar kreeg. Twee zusjes die verrast werden met prachtige meidenslaapkamer. Een groep vrijwilligers die iemand hielp verhuizen naar een aangepaste woning. Bedrijfsmedewerkers die bewoners van Zorggroep De Toekomst een mooie dag gaven. Stuk voor stuk waardevolle projecten waarmee de vrijwilligers écht het verschil maakten in iemands leven.

De opbrengst van de benefietavond komt ten goede aan het werk van Present en daarmee aan Barendrechters die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Waarderingsoorkonde

De Waarderingsoorkonde kan als blijk van bijzondere erkentelijkheid worden toegekend aan al dan niet in de gemeente Barendrecht gevestigde verenigingen, stichtingen en soortgelijke rechtspersonen, die zich gedurende minimaal 10 jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de Barendrechtse gemeenschap.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »