Voetbalkamp een groot succes, Fundagen en Olympisch dorp aan het eind van de zomervakantie

BARENDRECHT – De buurtsportcoaches van Marlyne In&Outdoor hebben voor kinderen van 7-12 jaar in de eerste week van de zomervakantie een voetbalkamp georganiseerd. Zeventig kinderen hebben zich vorige week op Sportpark de Bongerd vermaakt tijdens de techniektrainingen in de ochtend en o.a. levend tafelvoetbal, bubble voetbal, zaalvoetbal en een FIFA toernooi in de middag.

Rob Storm, manager van Marlyne In&Outdoor, is erg enthousiast: “Het is super leuk om te zien dat onze vakantieactiviteiten steeds meer publiek trekt. Waar we vorig jaar nog 48 deelnemers mochten verwelkomen, is het aantal nu al naar 70 deelnemers gegaan. We merken zelfs dat mensen hun vakantie erop afstemmen. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe snel kinderen contact met elkaar maken tijdens onze activiteiten. Natuurlijk proberen we de kinderen tips te geven tijdens de techniektrainingen, maar het plezier en de FUN onderdelen staan centraal.

Fun dagen en Olympisch Dorp

In de laatste week van de zomervakantie vinden de FUN dagen (20, 21, 22 aug) en het Olympisch Dorp (donderdag 23 aug, 10:00 – 15:30) plaats. O.a. een bezoek aan Jeugd vakantieland, een Olympische sportdag en de nieuwe survivalbaan staan dan op het programma. Voor deze week zijn er nog een paar beschikbare plekjes beschikbaar. Opgeven kan via marlyneinenoutdoor.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »