Hemelvaart Motorrit rijders brengen cheque van €3.750 bij Danceclub The Hit

BARENDRECHT – [Foto’s] De organisatie van de Hemelvaart Motorrit kwam gisteravond (Zaterdag 23 juni 2018) op bezoek bij het piratenfeest van Danceclub The Hit in sporthal Aksent. En ze kwamen niet zomaar: Twee motoren reden de dansvloer op én ze hadden een cheque bij zich.

De Hemelvaart Motorrit haalt geld op voor lokale goede doelen, waarvan Danceclub The Hit er één is. Dankzij het inschrijfgeld van de deelnemers en bedrijven die het evenement (extra) sponsoren is er weer een bedrag opgehaald voor The Hit. De dansclub voor mensen met een beperking heeft recent geïnvesteerd in nieuwe licht- en geluidsapparatuur en kon de steun dus goed gebruiken.

Cheque

Petra de Mol onthulde namens alle motorrijders het bedrag. De cheque werd cijfer voor cijfer onthuld, waardoor uiteindelijk een bedrag van €3.700 zichtbaar werd. Zowel de organisatoren als bezoekers van The Hit maakten hun blijk van waardering bekend met een luid applaus en een dankwoord. Alle bezoekers en motorrijders gingen daarna met zijn allen op de foto voor de deur van Aksent.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »