Dinnershow door leerlingen Calvijn Groene Hart: Recordopbrengst van €5.129 voor Stichting Present Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De dinnershow door leerlingen van klas 2VP1 van het Calvijn Groene Hart heeft vanavond (Donderdag 31 mei 2018) een recordbedrag opgehaald voor het goede doel. Dit jaar was Stichting Present Barendrecht het goede doel waar geld voor werd ingezameld. Er werd dit jaar €5.129 opgehaald, een record opbrengst.

Pia van Dalen nam namens de stichting de cheque in ontvangst van de leerlingen: “Lieve mensen, bedrijven en organisaties die dit mogelijk hebben gemaakt DANK MET HOOFDLETTERS namens al de mensen die hulp krijgen via Present Barendrecht!

Dinnershow

Tientallen gasten schoven vanavond (Donderdag 31 mei 2018) aan voor een avondvullende dinnershow in de aula van de school. Leerlingen zorgden op het podium voor muziek, zang, dans, acts en meer entertainment.

De kookclub van de school heeft zich de hele avond ingezet om al het eten voor de gasten te maken: de gasten kregen een driegangendiner geserveerd. Om meer geld voor het goede doel op te halen werden er tussen de optredens door items (van lokale ondernemers) geveild.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »