Internationale Vrouwendag Beautyparty door Vrienden voor Vrienden in Het Trefpunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag (10 maart) organiseerde Vrienden voor Vrienden Barendrecht weer een zeer geslaagde Beautyparty in het kader van Internationale Vrouwendag. Tijdens deze middag konden dames zich laten pamperen in de Buurtkamer en de Harmoniezaal.

De middag zou niet zo geslaagd zijn geweest zonder een aantal fantastische vrijwilligers, die kosteloos behandelingen gaven zoals een massage, maar ook gezichts-, en pedicurebehandeling.” Verder kon je je nagels laten lakken en was er visagie aanwezig. Ook werden de kinderen niet vergeten. Zij konden gezellig kleuren aan de kindertafel, dansen op de muziek en zich laten schminken.

De make-up werd gedoneerd tijdens een match die gerealiseerd werd op de Barendrechtse Beursvloer: “Onze dank nog daarvoor!”, aldus de organisatrices van de Beautyparty. De lekkere hapjes en drankjes werden verzorgd door de PvdA Barendrecht: “We hebben ervan genoten!

Vrienden voor Vrienden

Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor gezinnen, die het financieel moeilijk hebben: “Wij proberen aan de hand van gezellige party’s juist deze gezinnen een zorgeloze dag te bezorgen.” Houdt de Facebook pagina van Vrienden voor Vrienden Barendrecht in de gaten voor de volgende party’s en mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, mail dan via vriendenvoorvriendenbarendrecht@oultook.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »