Evides Waterbedrijf (Herstelwerkzaamheden Onderlangs Centrum Middenbaan)

BARENDRECHT – Evides Waterbedrijf is momenteel bezig met reparatiewerkzaamheden ivm een breuk in een waterleiding bij de Middenbaan. De Middenbaan en omliggende straten (Onderlangs/Binnenlandse baan) hebben volgens het waterbedrijf momenteel geen of minder waterdruk.

Op dit moment zijn de reparatiewerkzaamheden in volle gang“, aldus Evides, die monteurs richting het lek heeft gestuurd: “Tot de storing is opgelost kan het zijn dat u beperkt water heeft” Het probleem is naar verwachting rond 16:00 uur opgelost. Tot de werkzaamheden zijn afgerond is er mogelijk hinder voor het verkeer i.v.m. de herstelwerkzaamheden.

Anderhalve week geleden was er ook sprake van een storing in het waterleidingnetwerk. Toen is Evides meerdere dagen bezig geweest aan het Onderlangs om het probleem volledig te herstellen.

Update 22:30 uur: De herstelwerkzaamheden aan de waterleiding zijn rond 22:00 uur vanavond (Woensdag 7 maart 2018) afgerond.

Artikelfoto: Herstelwerkzaamheden tijdens de vorige breuk in de waterleiding (ook bij de Middenbaan)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »