BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 2 maart 2018) ontvingen vier vrijwilligers een Barendrechtse Pluim uit handen van burgemeester Van Belzen. Dit gebeurde in restaurant PannenkoekenTijd aan het Havenhoofd in Barendrecht.

Deze vier vrijwilligers hebben zich tijdens de Kerstdagen belangeloos ingezet voor eenzame ouderen. Hier wilde burgemeester Van Belzen hen graag persoonlijk voor bedanken.

Kerstfeest

Renate Buik, Fred Buik, Nel Middendorp en Sandra de Haas da Cruz kregen de Pluim omdat zij in 2017 voor de tweede keer een Kerstfeest hebben georganiseerd voor eenzame ouderen in restaurant PannenkoekenTijd, waar mevrouw De Haas da Cruz eigenaresse van is. Een feest dat mede dankzij donaties mogelijk was.

Fred Buik is drie ochtenden in de week actief als vrijwilliger in Borgstede en De Elf Ranken. Tijdens zijn vrijwilligerswerk komt hij soms trieste situaties tegen van ouderen die in eenzaamheid leven. Dit was voor mevrouw Buik de aanleiding om in 2016 voor het eerst het Kerstfeest voor eenzame ouderen te organiseren.

Foto: Burgemeester van Belzen met Renate Buik, Fred Buik en Sandra de Haas da CruzBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »