X-Mas Beach Tennistoernooi op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Het X-mas beach tennis toernooi is zeer geslaagd verlopen. Op de beach velden op Sportpark de Bongerd werd een toernooi afgewerkt in winterse sferen. Deze sfeer werd verhoogd door de oa de partytent, kerstboom, vuurkorf en kerstballen. Veel deelnemers speelden in kersttruien en kerstmutsen.

Zo werd er Beach tennis gespeeld in een kerstsfeer. Deze 2e Beach tennis editie in Barendrecht was voor zover bekend de eerste in Nederland die buiten werd gehouden. Nadat door de organisatoren Annick van de Walle en Leon van der Wilk het startsein werd gegeven met een glas prosecco speelden alle deelnemers 3 mix wedstrijden. Tussendoor stond na elke wedstrijd de glühwein klaar en kon er met de après-ski muziek naar de andere wedstrijden worden gekeken. Ook wethouder Van der Linden (portefeuille Sport) kwam nog zijn belangstelling tonen voor dit bijzondere event.

Après-ski

Na afloop vond er nog een BBQ plaats en apres-beach tennis feest met alle deelnemers. Tijdens deze BBQ vond ook de prijsuitreiking plaats. De wisseltrofee nam Freek Schulz mee. Hij won tevens een bon van Tennis Only. De hoofdprijs bij de dames ging naar Vivian Polak die eerder die week een nationaal beach tennis indoor event had gewonnen. De prijs voor de beste outfit werd gewonnen door Jethro van Oosterhout. Hij won een dinerbon bij La Hermana.

Het evenement werd georganiseerd door Tennisvereniging Barendrecht in samenwerking met de Korfbalvereniging Vitesse en de buurtsportcoach. Weer een mooi voorbeeld hoe verenigingen met elkaar kunnen samenwerken. De organisatie kijkt tevreden terug op het event en hoopt een derde beach event in de zomer 2018 te organiseren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »