Mevrouw Van Belzen overleden

BARENDRECHT – Vandaag (Donderdag 30 november 2017) is mevrouw Van Belzen, echtgenote van burgemeester Van Belzen, overleden.

Mevrouw Van Belzen was voor vele Barendrechters een vertrouwd gezicht. Sinds het aantreden van haar man als burgemeester van Barendrecht in juli 2005 heeft ze hem vaak vergezeld bij de representatieve gelegenheden, zoals het uitreiken van koninklijke onderscheidingen, de dodenherdenking, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en bezoeken aan jubilerende bruidsparen.

Het gemeentebestuur en de medewerkers van de gemeente Barendrecht en de medewerkers van de BAR-organisatie betreuren het overlijden van mevrouw Van Belzen en leven mee met de burgemeester, zijn familie en hun naasten.

Condoleances

U kunt het condoleanceregister ondertekenen in het gemeentehuis. Deze bevindt zich in de kamer rechts van de receptie. Na de uitvaart worden deze condoleances overhandigd aan burgemeester Van Belzen en zijn familie.

Herdenkingsbijeenkomst mevrouw Van Belzen

Gemeente Barendrecht: “U bent uitgenodigd voor de herdenkingsbijeenkomst D.V. maandag 4 december 2017 om 15:00 uur in de Bethelkerk, Schaatsbaan 1, 2992 CN Barendrecht. Na de dienst is er gelegenheid tot persoonlijk condoleren in de kerk. Indien u de dienst wenst bij te wonen, verzoeken wij u om 14:45 uur aanwezig te zijn.

Mevrouw Van Belzen wordt begraven in besloten kring.

Overtuigd van uw medeleven wenst de familie geen bezoek aan huis en geen bloemen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »