Trein (Sprinter) op Station Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomend weekend rijden er geen treinen tussen Rotterdam Zuid en Zwijndrecht in verband met werkzaamheden. Er vertrekken dus geen treinen vanaf station Barendrecht.

De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober (1:10 uur) en gaan door tot maandag 16 oktober 5:15 uur. Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zaterdag voor en na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion.

NS Bussen

De NS adviseert reizigers om gebruik te maken van de NS-bussen die zullen worden ingezet. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot een half uur. De NS geeft zelf niet aan hoe vaak deze bussen zullen rijden, maar op de website van Feyenoord valt te lezen dat er vanaf Dordrecht 2x per een uur een bus vertrekt richting Rotterdam (Zuid).

Op zaterdag van 17.45 tot 23.45 uur rijden de bussen vanaf Rotterdam Centraal en stoppen niet in Rotterdam Blaak en Rotterdam Zuid; reis in deze periode naar/van Rotterdam Blaak of Zuid via Rotterdam Centraal, aldus de NS

Ook de nachtnettreinen rijden niet tussen Rotterdam CS en Dordrecht; maak gebruik van de NS-SnelbusBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »