VIDEO: Restaurant de Wensboom moet "Barendrecht in de war brengen, op een positieve manier"

BARENDRECHT – [Video] Vorige week gaf Rob Geus een presentatie aan omwonenden en geïnteresseerden van zijn nieuwste project: Restaurant de Wensboom aan het Middeldijkerplein. Het restaurant moet Barendrecht in de war brengen, op een positieve manier, zo legde Rob uit tijdens zijn presentatie.

Waar deze verwarring door moet ontstaan? Door de combinatie van doelgroepen, zowel onder medewerkers als bezoeker, en omdat hij zegt de goedkoopste van Barendrecht te zullen zijn: goed, gezond en vers eten voor een goede prijs in een restaurant waar iedereen welkom is. “Gewoon lekkere dingen, voor een laag prijsje in een mooie ambiance (…) Er is geen menukaart goedkoper als die wij gaan hanteren, daar ben ik trots op. En we gaan kwaliteit leveren.

Restaurant

Het restaurant zal 6 dagen per week open zijn. Op maandag blijven de deuren echter niet helemaal gesloten, want dan kunnen diverse clubjes aan de slag in de ruimte, zoals het koor en de sjoel-club. In het wijkrestaurant zal tevens een klein winkeltje komen waar diverse spulletjes kunnen worden gekocht (zeep/shampoo/etc). Voor de kinderen is er een groot deel ingericht om te kunnen spelen. Op zaterdag kun je tussen 10:00 en 17:00 langskomen voor een bak koffie en hier krijg je een gratis warme appelflap bij. “Noemt u mij maar één restaurant waar u dat heeft meegemaakt“, aldus Rob.

Bekijk hier de presentatie terug om het volledige gesprek en de vragen/antwoorden van omwonenden te beluisteren. Hierin legt Rob Geus ook uit dat het restaurant zomaar snel zou kunnen uitbreiden naar meer locaties: “Barendrecht is hier aan toe, dit is er nog niet. Ik geloof heilig in een groot succes“, aldus Rob. Andere onderwerpen die o.a. aan bod komen: Het menu, de pannenkoeken, maaltijden voor De Elf Ranken, het personeel, het (toekomstige) terrasje, andere horeca in het gebied, activiteiten voor kinderen en de toekomstplannen met het restaurant. “Als iedereen hier samenkomt, dan is mijn missie geslaagd. Iedereen, echt iedereen is welkom.

Opening

De officiële opening van het restaurant voor genodigden en de pers zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober. Deze zal worden verricht door burgemeester van Belzen. Op zaterdag 7 oktober is iedereen welkom om aan te schuiven in het restaurant.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »