Hemelvaart Motorrit cheque voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Dankzij de deelname van 200 mensen aan de Hemelvaart Motorrit mocht de organisatie gisteren (Zaterdag 5 augustus 2017) een cheque overhandigen aan Hospice de Reiziger. Uit handen van Petra de Mol mocht Johan Warner van het Hospice een cheque ontvangen van €3.375.

Dit bedrag is bijeen gebracht door het inschrijfgeld van de deelnemers én door sponsoren.

Motorrit

De motorrit reed dit jaar op verzoek over het terrein van Hospice de Reiziger aan de Voordijk. Een bijzondere en emotionele gebeurtenis voor de rijders:  “Je voelde in de groep even; Oh, we snappen wat een Hospice is, en gaan we daar met 180 motoren dan langs rijden? Even dat moment (…) mensen zaten buiten, het was zo’n confronterend moment, maar ook een emotioneel mooi moment“, aldus Petra de Mol.

Johan Warner van het Hospice: “We waren daar heel blij mee, hier wordt geleefd zeg ik altijd maar, dus ik begrijp de emotie van de mensen van de motorrit, maar hier wordt geleefd, dit is geen droevige wereld, hier wordt plezier gemaakt en hier wordt gewoon op een goede manier met elkaar omgegooid. Mensen beleven hier hun laatste levensfase op een hele plezierige manier (…) Mensen praten er daarna nog dagen over, ze vonden het fantastisch“.

Foto’s en videoBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »