IKEA Barendrecht 15 jaar: Ontbijtje en entertainment voor 400 buren

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 17 juni 2017) werd het 15-jarige bestaan van bedrijventerrein Vaanpark gevierd. Bij IKEA gebeurde dit met een groot ontbijt voor 400 omwonenden van de woonboulevard. Zij kregen een gratis ontbijt en entertainment aangeboden.

Vanochtend om 9:30 uur namen de eerste gasten plaats in de ‘ontbijtzaal’: de parkeergarage van IKEA Barendrecht. Voor deze gelegenheid was de parkeergarage versierd en was er muziek en entertainment met de crazy bingo. Voor de kinderen stond er een springkussen klaar.

Ontbijtje

IKEA Barendrecht: “Toen 15 jaar geleden IKEA zich vestigde in de buurt, waren de bewoners in eerste instantie een beetje sceptisch. Uiteindelijk viel het gelukkig allemaal mee, maar toch een reden om de buurtbewoners even in het zonnetje te zetten.” De gasten konden vanochtend (Zaterdag 17 juni 2017) aanschuiven aan lange tafels met broodjes, beleg en iets te drinken. Henrike Knippenberg was vanochtend (Zaterdag 17 juni 2017) te gast bij het ontbijt: “Eerlijk gezegd hadden we ons heel spontaan aangemeld: niet gedacht dat we zo’n superontbijt zouden hebben. Wat hebben we een lol gehad met de crazy bingo!

Een aantal gasten werden als VIP behandeld, deze mensen komen zeer regelmatig of dagelijks ontbijten bij de IKEA en een aantal van hen hebben zelfs op deze manier een vriendschapsband opgebouwd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »