De heer Schaap ontvangt Waarderingsspeld voor jarenlange inzet bij BVV Barendrecht

BARENDRECHT – Vanmiddag (Donderdag 18 mei 2017) ontving de heer Schaap op zijn verjaardag een Barendrechtse Waarderingsspeld uit handen van burgemeester Van Belzen. Hij kreeg de gemeentelijke onderscheiding opgespeld voor zijn jarenlange inzet voor de BVV Barendrecht. De uitreiking van de onderscheiding vond plaats bij de heer Schaap thuis.

BVV Barendrecht

De heer Schaap is al 33 jaar lid van de BVV Barendrecht en al meer dan 25 jaar actief als vrijwilliger voor de vereniging. In 1992 werd hij lid van het hoofdbestuur, als coördinator van alle onderhoudswerkzaamheden van de accommodatie op sportpark De Bongerd. Ook voor die tijd verrichtte hij al allerlei hand- en spandiensten voor de vereniging.

Een jaar later legde hij deze functie weer neer, omdat de combinatie met zijn betaalde baan lastig was. Toch bleef hij een zeer betrokken, actieve vrijwilliger. Op zaterdag deed hij de bestuursdiensten en sprong bij allerlei andere taken bij. Vanaf de eeuwwisseling kreeg hij weer meer tijd en in 2002 nam hij als wedstrijdsecretaris opnieuw plaats in het bestuur. Een functie die hij 3 jaar met veel toewijding vervulde.

Toen hij in 2005 zijn bestuursfunctie naast zich neerlegde, werd hij benoemd tot Lid van Verdienste. Ook hierna bleef hij vrijwillig actief. Zo verzorgt hij al jaren elke vrijdagochtend mede het wedstrijdprogramma en de indeling van de kleedkamers. Helaas moet de heer Schaap zijn vrijwilligerswerk vanwege zijn gezondheid staken.

Artikelfoto: Archieffoto van een eerdere uitreiking van de Barendrechtse WaarderingsspeldBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »