Barend & Dregje gepresenteerd als nieuwe mascottes van Centrum Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Centrum Barendrecht heeft vanmiddag (Zaterdag 25 maart 2017) op de Middenbaan hun nieuwe mascottes onthuld. Dit gebeurde tijdens een feestelijk onthullingsmoment. Voor de kinderen was er een ballonnenclown en live muziek.

Het beren-duo heet Barend & Dregje en zal tijdens activiteiten in het centrum van Barendrecht aanwezig zijn. Na de onthulling konden kinderen knuffelen en op de foto met de mascottes. De beren zijn gedurende de middag nog aanwezig geweest in het centrum om het winkelend publiek te vermaken.

Barend & Dregje kleurwedstrijd

Hallo wij zijn Barend & Dregje, jullie nieuwste vrienden uit Centrum Barendrecht! Maak van onze kleurplaat een prachtig kunstwerk.” De makers van de 5 mooiste kleurplaten krijgen een prijs. Vul je naam, leeftijd en adres in en deponeer je kleurplaat in één van de twee actiebussen die staan opgesteld in Centrum Barendrecht (Shoeby & Bengel schoenen). In week 16 zullen de prijswinnaars schriftelijk bericht krijgen

Het was vandaag (Zaterdag 25 maart 2017) ook weer Silly Saturday op de Middenbaan. Een promoteam deelde krasloten uit waarmee prijzen waren te winnen die door lokale winkeliers beschikbaar zijn gesteld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »