Carnisse Veste, Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Er liggen plannen om een 24/7 fitnessclub te openen in de Carnisse Veste. De fitnessclub wil intrek nemen in één van de twee leegstaande panden op de kop aan het Middeldijkerplein. Om een fitness te mogen realiseren dient er een ontheffing te worden verleend voor het huidige bestemmingsplan.

De gemeente is nog niet akkoord gegaan met de plannen en heeft de omgevingsvergunning daarom nog niet verleend. De keuze van het college is enige tijd uitgesteld om hiermee de kans op een positief besluit te vergroten. Pas nadat het college akkoord is gegaan kan er desgewenst bezwaar worden gemaakt tegen de plannen.

24/7 fitness

Hoewel het een 24/7 fitnessclub betreft gaf het college eerder aan dat de openingstijden beperkt moeten blijven tot de openingstijden van de parkeergarage van de Carnisse Veste. Hier dienen bezoekers en medewerkers van de fitness namelijk te parkeren. Ook wil de gemeente graag weten wat de ervaring op andere plaatsen is met een 24/7 fitness.

De gemeente heeft aangegeven dat het college volgende week een besluit zal nemen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »