Robs grote tuinverbouwing bij familie Vaneker in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] In het SBS6 TV programma Robs grote tuinverbouwing zal vanmiddag (Zaterdag 4 februari 2017) de verbouwing te zien zijn bij de familie Vaneker uit Barendrecht. Drie weken geleden vonden de opnames van het programma plaats bij de woning aan het Veersemeer in Carnisselande. BarendrechtNU nam een kijkje bij de opnames.

In de uitzending van vorige week werd alvast vooruit geblikt op de uitzending vanuit Barendrecht: “Ik weet niet of het huis oud is, maar het interieur is wel heel grappig“, aldus styliste Jorna . Waarop tuinman Rob Verlinden zegt: “Het zag er een beetje Trump uit, (…) maar het wordt geen Trump tuin, dat kan ik je wel vertellen.

Verrassing

Astrid Vaneker is compleet verrast als Rob ineens op de stoep staat. Het is een grote wens van haar om een sfeervolle tuin met een terras overkapping te hebben. Haar tuin krijgt een zuidelijk tintje, want ook dat wil ze heel graag. Binnen krijgt ook Jorna een flinke klus, want Astrid is haar oude interieur helemaal zat. Jorna begint dus helemaal opnieuw met zachte glanzende stoffen in lichte tinten..

Jeremy maakt tijdens de verbouwing in de tuin verrukkelijke Spare Ribs op de barbecue.

Robs Grote Tuinverbouwing in Barendrecht is vanmiddag, zaterdag 4 februari , om 17:00 uur te zien op SBS6. Update: bekijk hier de volledige uitzending terug.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »