Carnisselande, Barendrecht (Portlandsebaan, keerlus tram)

BARENDRECHT – In de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is behoefte aan nieuwe Home-Startvrijwilligers. Home-Start biedt op vriendschappelijke basis steun en praktische hulp aan jonge gezinnen die een tijdje een steuntje in de rug nodig hebben.

Vrijwilligers die zelf opvoedingservaring hebben bezoeken de gezinnen thuis en ondersteunen hen op de terreinen die ouders zelf hebben aangegeven. Binnenkort start de cursus voor nieuwe Home-Startvrijwilligers.

Home-Start

De vrijwilligers van Home-Start zijn enthousiast over hun werk. Ze hebben het gevoel iets voor anderen te kunnen betekenen op een gelijkwaardige basis en leren daar zelf ook weer heel veel van. Bovendien weten ze zich gesteund door de organisatie Home-Start door middel van cursussen en contacten met collega’s en de coördinator. Voelt u er ook iets voor om als vrijwilliger een gezin met jonge kinderen te ondersteunen? Dan bent u hartelijk welkom bij Home-Start BAR. Home-Start BAR wordt in deze regio uitgevoerd door CJG Rijnmond.

Enthousiast geworden? Bel vrijblijvend voor meer informatie naar de coördinator van Home-Start BAR, Jeanette Dekker telefoon: 06-35124547 of stuur een mail naar: home.start.BAR [@] cjgrijnmond.nl. Meer informatie is beschikbaar op: home-start.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »